Unicorn Pole Studio flyttet til nye lokaler i Strømmen

Unicorn Pole Studio har nettopp flyttet til sine nye, store og lyse lokaler på over 340m2 i Strømmen sentrum. Studioet ble startet i 2017 i Jessheim og eies av Diana Nodland. Her kan du trene pole fitness, yoga, stretching og styrketrening. Det er også planer å starte med aerial hoop i 2021. Hos Unicorn Pole Studio er alle velkommen. Deres fokus er å skape en trygg og trivelig plass hvor alle kan trene og utvikle seg, uansett hvilke treningsmål man har.


Det nye lokalet har to dansesaler, garderobe, resepsjon og en stor butikk med alt du trenger til din poletrening! Studio ligger i nærheten av kollektivtransport, og det finnes gratis parkeringsplasser på baksiden av eiendommen. Unicorn Pole Studio har per i dag 13 stenger i den store salen, som gjør at alle elever får en egen stang på trening. Alle klasser er med instruktør og holdes på kveldstid. Du har også mulighet til egentrening både på kvelds-og-dagtid når det passer deg.


Diana startet Unicorn Pole Studio da stedet hvor hun trente pole skulle legges ned i 2016. Det fantes ikke noe tilbud for poletrening hvor hun bodde. Da bestemte Diana seg å starte opp sitt eget studio. Drømmen hennes har alltid vært å jobbe med noe hun brenner for og har betydning for andre. Da hun startet med pole, opplevde hun mange positive forandringer, bade fysiske og psysiske. “Jeg så hvor mye glede pole har gitt til meg og de rundt meg”, sa Diana. Hun ønsker at Unicorn Pole Studio skal være et sted hvor man kan finne den sammen treningsgleden. Hennes visjon er å utvikle sitt studio til å bli enda større og tilby flere treningsmuligheter innen aerials, dans, yoga og bevegelighet. Unicorn skal gi elever god treningsvariasjon og være der man møter nye venner, motivasjon og inspirasjon.


Kom innom Unicorn Pole Studio for en prøvetime. Diana og hennes instruktører ser frem til å ønske deg velkommen.


Fra venstre til høyre: Christine, Birgitte, Mai, Imma og Diana

Unicorn Pole Studio

Diana Nodland, Daglig Leder

Strømsveien 80 2010 Strømmen

E-post: post@unicornpole.no Telefon: +47 406 41 182

https://unicornpole.no/


Hva medlemmer sier om Unicorn Pole Studio

“Jeg synes treningstilbud på Unicorn er allsidig og bra. Det er bra for alle nivåer, og det er både styrke og yogatimer i tillegg til poletimer. Her kan alle finne noe de liker, samt å prøve noe nytt. Den største progresjonen min har kommet etter at jeg ble fast medlem på et pole studio. Før tok jeg bare drop-in timer og kurs, og prøvde meg frem på egen stang hjemme. Men det er helt klart en stor fordel å være medlem på et studio. En god instruktør skal ikke undervurderes. Det er lett å få fremgang og dermed få mestringsfølelse. Det gjør at man hele tiden føler seg at man lærer noe nytt.” – Michelle
Det beste med å trene pole er egentlig alt! Jeg blir stolt av å vise frem sporten, det er en veldig kul sport, og man blir jo litt ninja! Veldig morsomt! Samt mestringsfølelsen, det sosiale, det hjelper på selvtilliten og hva faktisk kroppen kan få til. Og styrken! Triks blir ikke lettere, man blir sterkere! Og det ser man stor progresjon på. Jeg synes treningstilbudet er bra, er alt fra yoga, stretching og pole timer! De er flinke med å følge oss opp så vi får utviklet oss og bli sterkere eller mykere :)” – Linda

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle