Intervju med NPSF medlem Marthe Tvervåg Aalerud

Marthe Tvervåg Aalerud er instruktør hos Østfold Pole Fitness. Du finner henne på Instagram som @marthetvervagaalerud.Foto: Yvonne Nguyen

1. Fortell litt om deg selv

Jeg heter Marthe, er 33 år og bor i Skjeberg i Østfold. Jeg trener og underviser på Østfold Polefitness. Jeg trener litt yoga hjemme ved siden av pole, ellers så trener jeg ikke noe annet enn pole.


2. Når begynte du å trene pole/aerials? Hvordan har pole/aerials vært for deg?

Begynte å trene pole i 2013. Jeg har drevet med forskjellige typer dans siden jeg var 4 år og aldri likt sport. Etter jeg flyttet til Østfold fant jeg ingen trening jeg likte, så da jeg fant ut at pole som kombinerte både dans og styrketrening var den perfekte treningstypen for meg. Ved å komme inn i poleverden har jeg blitt kjent med så mange nye flotte mennesker. Jeg elsker at pole passer for alle uansett alder, kjønn eller treningsbakgrunn. Miljøet er så inkluderende og støttende og gir mange en voksende selvtillit, inkludert meg selv.


3. Hva er dine favoritte triks? Og triks som er nemesis/som du ikke liker?

Mine favoritte triks er alle type leghang triks, siden jeg dessverre har en del problemer med den ene skulderen. Jeg er også veldig fan av ladyplank og halfflag.


Mitt nemesis triks er helt klart layback. Alle som kjenner meg vet at jeg er utrolig pysete for alle triks der man lener seg bakover :).


4. Static eller spinning pole?

Er glad i begge deler, men føler meg mer komfortabel på statisk. Har litt lett for å bli svimmel på spinning siden jeg ikke trener det så ofte som statisk. Spinning bruker jeg mest til flow og enklere triks siden det ser så fint ut å bare fly.


5. Strength eller flexy triks?

Jeg er veldig stiv og litt for dårlig til å stretche jevnlig, så styrke triks er min favoritt.


6. Hvem er din idol innen pole & aerials?

Sarah Scott, hun er en poler som jeg føler har alt. Hun lager helt fantastiske poleklær og er rå på styrketriks og flow, veldig inspirerende. Digger også Anna Valfsson og Slava Ruza, som jeg får masse dobbel inspirasjon fra.
Har du en historie du vil dele med oss, ta kontakt info@polesportnorge.no.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle