Intervju med Diana Nodland, eier av Unicorn Pole Studio og Unicorn Pole Shop


Diana Nodland begynte med pole i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for sporten. I mars 2017 startet hun Unicorn på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun vant Norgesmesterskap i Pole Sport Doubles Professional i 2017.

1. Fortell litt om deg.

Jeg heter Diana, er 28 år og kommer fra Sverige. Jeg flyttet til Norge da jeg var 19 år etter at jeg ikke fant jobb hjemme i Sverige. Planen om å flytte til Norge kom veldig spontant, og dagen pakket jeg bilen og havnet på Jessheim der jeg fortsatt bor i dag. Jeg har trent på treningssentre til og fra siden 2012, men sluttet etterhvert da jeg begynte med pole i 2015. Jeg hadde sett flere videoer av pole på Youtube, og syntes det så veldig kult ut. Tok en prøvetime på et studio i Lillestrøm og ble hekta med en gang. Jeg kjøpte en stang for å trene hjemme, og siden har interessen for sporten bare vokst.


2. Hva drev du med før du startet ditt eget studio?

Jeg jobbet hos Ahlsell på lageret da jeg flyttet til Norge. Jeg har kjørt truck, og fikk senere en stilling som områdeleder og gruppeleder der.


3. Hva fikk deg til å starte polestudio og nettbutikk?

Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med noe jeg brenner for, drive med noe som har betydning for andre mennesker, og bestemme hverdagen min selv. Jeg hadde en drøm om å starte mitt eget studio en gang i fremtiden, men at det skulle skje så fort var ikke planlagt! Da studioet jeg trente hos ble lagt ned var det eneste alternativet å kjøre inn til Oslo for å trene. Det tok rett og slett for mye tid og penger at jeg ikke fikk trent så ofte som jeg ønsket. I begynnelsen av 2017 stod jeg overfor valget om å slutte å trene pole, eller starte mitt eget studio i Jessheim. Pole var blitt min lidenskap og tok sjansen på å åpne Unicorn pole studio i mars 2017.


Kort tid etter at jeg startet studioet kjente jeg et behov for å tilby elevene klær og grepsprodukter som de kunne bruke til treningen. Det startet med et lite utvalg som skulle selges i studio, men da jeg begynte å fylle på med flere varer skjønte jeg at jeg også måtte utvide kundekretsen. Jeg ønsket også å tilby andre poledansere i Norge å finne det de trengte til sin trening, som resulterte i at jeg valgte å åpne nettbutikk også.


4. Hva og hvem er din inspirasjon?

Jeg blir inspirert av dansere fra alle steder i verden, konkurranser samt gleden og utviklingen jeg ser hos elevene mine.


5. Hvordan er dagen din som gründer og poleinstruktør?

I dag jobber jeg fulltid med studio og nettbutikken, og dagene mine varierer veldig! Noen dager har jeg bare småting som må gjøres og har god tid til å gjøre andre ting jeg har lyst til. Andre dager kan være travle med klasser i studio og annet administrativt arbeid. Dagen kan også starte veldig rolig, til å bli veldig hektisk. Jeg underviser fast 3 dager i uken, i tillegg til å steppe inn på andre timer ved behov. Jeg jobber mye foran dataen og på sosiale medier, der jeg svarer på mail og henvendelser fra kunder, håndterer bookinger og oppfølginger, oppdaterer nettsider, og pakker og sender bestillinger fra nettbutikken.


6. Hva er den største utfordringen du har fått?

Den største utfordringen har vært å få det hele til å gå rundt, både i tid, penger og energi. Jeg hadde ingen erfaring med å drive noe selv da jeg startet studioet, og har brukt mye tid og penger på å undersøke og lære nye programmer, sette meg inn i regler og lovverk, regnskap, promotering osv. Helt fra start har vi tilbudt medlemskap, og det var i en lang periode et behov for flere instruktører. Hvis det ble sykdom måtte jeg ta alle klassene. Det ble dermed også vanskelig å finne tid og motivasjon til å trene selv. Samtidig som jeg jobbet med å etablere studio, jobbet jeg også fulltid på lageret for å få økonomien til å gå rundt. Det var en utfordrende start, men verdt det når jeg ser hvor jeg står i dag.


Om Unicorn Pole Studio:

Unicorn Pole Studio startet opp i Jessheim i mars 2017. Dansesalen har et areal på omtrent 70 kvadratmeter og 7 polestenger. Vi tilbyr klasser i ulike nivåer i pole, i tillegg til stretching, yoga, og styrketrening. Hos oss kan du trene så mye du vil med våre medlemskap eller klippekort sammen med våre X-pert sertifiserte instruktører. Du kan også bli med på nybegynnerkurs, drop-in timer eller booke privattimer. Studio holder åpnet på kveldstid, med enkel adkomst til buss til og fra sentrum, og gratis parkering.

Om Unicorn Pole Shop:

Unicorn poleshop åpnet i september 2017. Nettbutikken har i dag et stort utvalg av treningsutstyr, klær og tilbehør til pole- og aerialtrening, fra kjente leverandører som X-pole, Dragonfly, Luna Polewear, RAD Polewear og Pleaser. Vi har et utvalg for både kvinner og menn, og gjør forhåndsbestillinger dersom du ønsker at vi tar inn utvalgte produkter for deg fra en av våre leverandører. Unicorn poleshop holder til i Jessheim, en halvtimes kjøretur fra Oslo.


I nettbutikken kan du bestille stenger og aerials via dropshipping fra X-pole og Lupit pole. Vi har en rask leveringstid og sender bestillinger til hele Norge. Vi har i tillegg en butikk i Jessheim der du kan prøve klær og produkter, og/eller hente bestilte ordre.


Unicorn poleshop er også sponsor i konkurranser som arrangeres i Norge, samt workshops som arrangeres av NPSF.


Medlemmer i forbundet får rabatt hos Unicorn poleshop. Logg inn på vår medlemsside for å hente rabattkoden.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle