Nye treningsmuligheter hos Inspirals Pole & Aerial i Moss

Aina Veronica Jakobsen startet en helt ny danseskole med unikt tilbud i Moss. Inspirals Pole & Aerial åpnet sin dør 15. juni 2020. Her blir det pole og aerial fitness trening til alle.


Inspirals Pole & Aerial holder til i Kongens gate 17 i Moss, med inngang ved Skoggata. Studioet har to dansesaler, den ene har nesten 4-meter under taket og har godt utstyr for dans, undervisning og trening. Studio har sentral beliggenhet like ved gågata med gratis parkering rett utenfor og enkel tilkomst med kollektiv trafikk. Her blir det selvfølgelig strenge smittevernregler.


Daglig lederen og eieren til Inspirals Pole & Aerial, Aina Veronica Jakobsen, ønsker å tilby en annerledes og morsom treningsform for alle med en variert timeplan. Konsepten til Inspirals Pole & Aerial handler om å ta elementer vekk fra sirkusmanesjen og inn i treningsstudio. Treningen kombineres med artisteri og tilpasses til folk uten mye erfaring slik at man har det gøy og glemmer at man trener.


Aina er utdannet personlig trener og har vært pole & aerial instruktør i over 10 år. Hun har undervist pole og aerial i Østfold i mange år og trives godt i miljøet der. Da Østfold Polefitness skulle avvikle drift ønsket Aina ikke å la utøverne i regionen bli stående uten tilbud. “Å drive med dans, trening og akrobatikk er noe av det beste som finnes. Det gir en mestringsfølelse uten like, og har hjulpet meg gjennom flere tøffe perioder i livet. Å dele den fantastiske følelsen med andre er min store lidenskap,” sier Aina.


Aina har med seg ett et dyktig og diverse instruktørteam som har tatt flere omfattende kurs og sertifiseringer innen pole og aerial fitness. Til sammen kan de undervise på fire forskjellige språk: norsk, engelsk, spansk og polsk. Blant hennes team er det tre Norgesmestere i pole fitness, en utdannet proffdanser og en utdannet pedagogikk.


“Jeg ønsker å bli en arena for kunst, kultur og helse. Vi er så mye mer enn bare en danseskole. Vi er en arena hvor vennskap oppstår og hvor man kan ha det gøy og ha et sted å tilhøre. Noen ønsker å satse høyt mens andre ønsker å bare ha det gøy på trening. Vi tillater begge deler. Noen er også glad i musikk og kunst, og vi ønsker å sette sammen sceneshow som kombinerer alt dette. Vi vil være et sted uten jantelov enten man kan dyrke sin lidenskap eller bare ha en god og effektiv treningsøkt. Vi har mye å bidra med til lokalsamfunnet.”, sier Aina.


Vil du prøve pole og aerial hos Inspirals? Bli med på deres gratis prøvetimer. Gå til deres nettside for påmelding: https://www.inspirals.no/“Dagen jeg fylte 36 år prøvde jeg tissue med Aina. Etter ca 6 mnd med pole. Her var det mestring og treningsglede fra første stund! Timene gikk superraskt og jeg merket ikke før etterpå at jeg var så sliten i armene at jeg ikke kunne løfte dem. Pole og tissue for meg har vært treningsglede, samhold, vanvittig mestringsfølelse, tenk at kroppen min kan få til sånne ting?? Styrke og smidighet, og å se endringer på hele kroppen samt økt selvtillit og kroppsbilde(vet ikke om du har et bedre ord?) Vi har vært en gjeng med ulike aldre og forutsetninger og det har passet for alle.”

- Kathrine Snøløs“Aina var blant de første instruktørene jeg møtte når jeg begynte med pole! Jeg fant fort ut at dette var en dame med mange talenter! Hun instruerte i hoop, en stor ring i taket, og gjorde meg interessert i denne! Timene hennes var utfordrende, morsomme, svette, uhøytidelige og ble godt tilrettelagt! Det som har skjedd med meg og mitt liv etter at jeg begynte med pole/aerials/silk, er at jeg har fått så mye bedre livskvalitet. Jeg har fått muskler og en sterk kropp! Jeg har blitt så mye mer fleksibel og kan lettere gjøre hverdagslige ting uten at det utfordrer meg og jeg tåler mer uten å bli like fort sliten og trøtt! Jeg har óg blitt mye bedre i kroppen og har fått kontroll på artrose. Til og med at jeg var over 40 når jeg begynte, og helt utrent, er jeg et levende bevis på at pole/hoop/tissue er med på å bidra til et bedre liv.”

- Gry Camilla Dyhre
Kontakt:

Inspirals Pole & Aerial

Aina Veronica Jakobsen, Daglig Leder

Kongens gate 17

1530 Moss

info@inspirals.no

+47 46966020


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle