Julehilsen til medlemmer 2020

Vi ønsker deg en riktig god jul og godt nyttår.


2020 har vært et annerledes år for alle sammen. Vi vet at det har vært utfordrende tider for mange av våre medlemmer. Tusen takk for at du fortsatt støtter forbundet og pole-og-aerial idretten. Det er vi veldig takknemlig for!


Vi ser frem til Norgesmesterskap 2021, 18-20. Juni i Trondheim. Allerede kan du lese mer om konkurransen og sende inn din søknad. Det blir en ny kategori: Aerial Hoop Artistic. Les mer om NM her. Søknadsfristen er 1. mars 2021.


Dersom du hadde betalt for NM-søknad for 2020, trenger du ikke å betale for søknadsgebyr på nytt, men du må levere inn en ny søknad. Ta kontakt med vår NM-ansvarlig Nina Svartøien om du har spørsmål nm@polesportnorge.no.


Støtt dine studio

Studio trenger din hjelp. Kjøp gavekort hos dem, skriv en review, inviter dine venner og familie til å følge dem på sosiale medier. Her finner du liste over pole-og-aerial studio i Norge: Klikk her.


Veiledningstime med styreleder

Mai Phan har vært IPSF dommer siden 2018. Her kan du booke et online møte med henne for veiledning på konkurransesregler, eller om du har noen ideer og innspill på hva forbundet kan gjøre for sine medlemmer: Klikk her.

God jul og godt nytt år - og ta vare på hverandre!


Hilsen fra NPSF styret

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle