Norges Pole Sport Forbund er frivillig drevet av medlemmer i NPSF og er dedikert til å positivt fremme pole og aerial som en atletisk sport. NPSF skal arbeide for å fremme utviklingen av Pole og Aerial Sport i hele Norge og skal støtte enkeltpersoner, foreninger og andre aktører som driver med Pole og  Aerial Sport, i alle varianter og stilarter, i den hensikt å forene den norske Pole og Aerial Sport industrien. Vedtektene til forbundet kan du lese her. Fra og med 2015 vil NPSF være ansvarlig for å arrangere Norgesmesterskapet i Pole og Aerial Sport.

 

IPSF

Det Internasjonale Pole Sport Forbundet er opprettet for å støtte utviklingen av Pole og Aerial Sport i hele verden. Ved å sette et format som godkjennes av internasjonale sportsorganer, jobber de mot at den Olympiske komité skal anerkjenne Pole og Aerial Sport som en offisiell sport. Målet er å en dag få plass i de Olympiske leker.

NPSF vil jobbe mot å bli et offentlig godkjent forbund av det Internasjonale Pole Sport Forbundet (IPSF). På sikt vil vi jobbe mot å bli godkjent av Norges Idrettsforbund og få offentlig status som Norges styrende organ innen Pole og Aerial Sport.

IMG_20190504_092114_1.jpg

OM NORGES POLE SPORT FORBUND

Styret 2021/22

IMG_20190505_173400.jpg

​Mai Phan

Styreleder

Mai har vært styreleder i forbundet siden 2018. Hun er IPSF sertifisert dommer og trener. Mai holder en Bachelorgrad i Bedriftsøkonomi, Mastergrad i Finans og er sertifisert personlig trener hos SAFE Education og poleinstruktør hos XPERT. 

 Maria Moe Nilssen

Nestleder

Maria har vært medlem i forbundet siden 2018. Hun holder en Bachelorgrad i Markedsføring fra BI og jobbet som flyvertinne i 8 år. Maria har drevet med pole i 7 år og vært ansvarlig for workshop og Norges Pole Award i NPSF. 

IMG_20190505_125851.jpg

Christine Børresen

Styremedlem

Christine har vært styremedlem og økonomiansvarlig i forbundet siden 2015. Hun har erfaring innen regnskap, administrasjon og innkasso. Christine er IPSF sertifisert dommer og instruktør hos Unicorn Pole Studio.

hela.jpg

Hela Soltani

Styremedlem

 Hela har vært antidopingsansvarlig i forbundet siden 2019. Hun har også vært dommerassistent og polecleaner til NM og andre polerrangementer. Hennes ​bakgrunn er molekylærbiolog og hun jobber tett mot medisinske forskningsmiljøer. 

 Ingrid Krabbestig

Styremedlem

 Ingrid var varamedlem i styret 2019-2021 og frivillig til NM 2019 og 2021. Hun har en bachelor i landmåling og i kunsthistorie. Ingrid har jobbet de siste 7 årene som stikkningsingeniør og var instruktør og fagansvarlig for pole hos Steg Dans og Trening 2011. 

joy.jpg

​Joy Michon

Varamedlem

 Joy har vært ansvarlig for forbundets sosiale medier siden 2018. Hun jobber med digital strategi, konsept, kampanjer og design hos Gress Oslo. 

stina_edited.jpg

Stina Pettersen

Varamedlem

 Stina har erfaring med sponsoravtaler med ulike bedrifter, samt statlige/kommunale midler og bevilgninger fra andre aktører. Hun har vært leder med sponsoransvar for etablerte arrangementer/festivaler som Fadderuka i Lillehammer og Bærflækkdagan i Røyrvik. 

Karina Fantoft

Varamedlem

 Karina har jobbet over ti år i administrasjon og som rådgiver og prosjektleder i kommunikasjon- og markedsføring i energibransjen. Hun har en Bachelorgrad i Film og TV og Executive Mastergrad i PR og strategisk kommunikasjon fra BI.

lene_edited.jpg

Lene Haukø

 Medlemsansvarlig (ikke i styret)

 Lene har vært medlemsansvarlig i forbundet siden 2018 og frivillig til NM 2019 og 2021.