Norges Pole Sport Forbund er frivillig drevet av medlemmer i NPSF og er dedikert til å positivt fremme pole som en atletisk sport. NPSF skal arbeide for å fremme utviklingen av Pole Sport i hele Norge og skal støtte enkeltpersoner, foreninger og andre aktører som driver med Pole Sport, i alle varianter og stilarter, i den hensikt å forene den norske Pole Sport industrien. Vedtektene til forbundet kan du lese her. Styret i NPSF består av fem personer.

Fra og med 2015 vil NPSF være ansvarlig for å arrangere Norgesmesterskapet i Pole Sport.

 

IPSF

Det Internasjonale Pole Sport Forbundet er opprettet for å støtte utviklingen av Pole Sport i hele verden. Ved å sette et format som godkjennes av internasjonale sportsorganer, jobber de mot at den Olympiske komité skal annerkjenne Pole Sport som en offisiell sport. Målet er å en dag få plass i de Olympiske leker.

NPSF vil jobbe mot å bli et offentlig godkjent forbund av det Internasjonale Pole Sport Forbundet (IPSF). På sikt vil vi jobbe mot å bli godkjent av Norges Idrettsforbund og få offentlig status som Norges styrende organ innen Pole Sport.

OM NORGES POLE SPORT FORBUND