Vi er stolte av å kunne annonsere at Norgesmesterskapet i Pole 2020 skal arrangeres 17. til 19. april på Byscenen i Trondheim. Det vil konkurreres i Pole Sport, Artistic Pole, Para Pole og Aerial Hoop. De beste utøverne vil kvalifisere seg til å representere Norge i Verdensmesterskapet i Sveits. 

Kjøp billetter

Program

Program kommer i februar.
Fredag er det generalprøver for utøvere. Konkurransen vil foregå lørdag og søndag.

Er du utøver og ønsker å bestille flybilletter allerede nå? Vi håper å tilpasse programmet så godt som mulig for de som må reise til Trondheim, men kan dessverre ikke si noe nøyaktig om når utøvere må være der før etter alle søknader er kommet inn. Bestiller du fly som lander i Trondheim senest kl. 16.00 på fredag og drar tidligst kl. 20.30 fra Trondheim på søndag er du sikret at du er der i tide til hele konkurransen. 

 

Lokalet

Konkurransen gjennomføres på Byscenen i Trondheim. Dette er et flott lokale midt i Trondheim sentrum. Her vil det være stands med flere ulike aktører og mulighet for å kjøpe noe snacks. I første etasje med inngang fra lokale for NM ligger restauranten Alma's. 
Like ved ligger en dagligvarebutikk, og innenfor kort gåavstand er det mange flere butikker og restauranter å velge mellom. 

Hvordan komme seg til Byscenen

Kollektivtrafikk: Alle busser i retning sentrum vil stanse i gangavstand. Det nærmeste busstoppet til Byscenen er "Prinsens gate". Se atb.no for mer informasjon om avgangstider.
Flybussen: Flybussen stopper i Dronningens gate, i gangavstand fra Byscenen. 

Parkering: Det kan parkeres mot avgift i parkeringshusene Torget P-hus eller Leuthenhaven P-hus. 

Sosiale medier

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle

©2020 by Norges Pole Sport Forbund