Bli frivillig hos Norges Pole Sport Forbund

Vi trenger deg som ønsker å gjøre en frivillig innsats og hjelpe med å utvide pole og aerial sports i Norge. Gjennom frivillig engasjement kan du bruke din erfaring og kompetanse, eller lære noe nytt. Du kan bidra som medlem i styret eller i komiteen som arrangerer Norgesmesterskap. 

Styremedlem

Som medlem i styret får du:

  • Unik mulighet til å få erfaring med styrearbeid

  • ​Deltakelse på NM uten søknadsgebyr. Styremedlemmer som har ansvar for NM, medlemskap, økonomi og antidoping kan ikke delta på NM.  

  • Gratis deltakelse på NPSF workshop, kurs og webinar. Gjelder ikke for alle workshoper, kurs eller webinar!

For å være styremedlem må man ha ordinært medlemskap i forbundet. Det blir avstemning for nye styremedlemmer under årsmøte. Ta kontakt om du vil være med i NPSF styret: info@polesportnorge.no

Frivillig under NM

Vi trenger hjelp med de følgende under NM: kantine, registrering, konferansier, back stage assistent, utøverassistent, dommerassistent, timer, førstehjelp, pole cleaners, hjelp med å sette opp og rydde opp lokalet. 

Som frivillig under NM får du:

  • Gratis tilgang til lokalet for å se på NM

  • Gavekort og produkter fra sponsorer

Du trenger ikke å være medlem i forbundet for å hjelpe til under NM. For å være pole cleaner må du være over 16 år gammel og kunne klatre opp og ned stangen. Ta kontakt om du vil være frivillig under NM: nm@polesportnorge.no

Andre muligheter 

Om du ønsker å bidra uten å være i styret eller frivillig under NM, ta kontakt med oss info@polesportnorge.no